Buitenschrijnwerk met de nodige vakkennis

Woodfull is dé betrouwbare partner voor al uw tuin- en buitenschrijnwerk in Vorselaar en omgeving. Wij voeren uw projecten uit met duurzame materialen, de nodige vakkennis en oog voor detail. Woodfull kan ingeschakeld worden voor talrijke verschillende projecten.

Woodfull Thinking - Buitenschrijnwerken

Van bijgebouwen tot bloembakken

Bij ons komt u terecht bij een schrijnwerker die zich richt op tuinschrijnwerk op maat, zoals bijgebouwen (poolhouse/tuinberging/carport), terrassen, tuinpoorten, tuinwanden, gevelwanden tot zelfs exclusieve houten bloembakken en nog veel meer. Wij werken daarbij enkel met de meest duurzame en dus meest kwaliteitsvolle houtsoorten, zoals padoek, afrormosia, ipe, azobe… Alle ijzerwaren die wij gebruiken zijn van dezelfde kwaliteit als het hout. Dit zijn onze ingrediënten voor duurzaam buitenschrijnwerk op maat.

Levenslang genieten

Ook voor de tuinarchitect en tuinaanlegger zijn wij een partner bij het voorzien van uw tuinen van duurzaam schrijnwerk. Zo kan u levenslang genieten van een vakantiegevoel in uw eigen tuin. Heerlijk toch, zeker op mooie zomeravonden. Wilt u graag nog wat meer weten over het buitenschrijnwerk dat Woodfull in Vorselaar voor u kan realiseren? Neem dan zeker even contact met ons op.